top of page

Printti

Painotuotteen etu on se, että sitä ei tarvitse etsiä netistä. Suunnittelen painotuotteita laidasta laitaan: asiakaslehtiä Avaimet käteen-periaatteella, esitteet, ilmoitukset, kutsut, yritysilme, käyntikortit, logot ja muu grafiikka, julisteet, kuvituspiirrokset, messumateriaalit...

#1

 

Asiakaslehdet


Olen asiakaslehtien erikoismies. Teen niitä alusta loppuun: suunnittelu, sisällön ja juttujen ideointi yhdessä asiakkaan kanssa, haastattelut ja juttujen kirjoittaminen, valokuvaus, ilmoitussuunnittelu, asiakaslehtien taitto, graafinen suunnittelu, ulkoasu, nimiö, vinjetit ja muu grafiikka.

Asiakas-, sidosryhmä- tai henkilöstölehti on yksi tehokkaimmista tavoista viestiä.

Olen tehnyt lehtityötä yli 30 vuotta, mm. viisi vuotta Helsingin Sanomissa. Teen lehtiä suurella intohimolla – jokaisella ihmisellä on oma, kiinnostava tarinansa.

Mallilehti1   Mallilehti2

Asiakaslehdet
Esitteet

#2

 

Esitteet


Esitteitä kannattaa edelleen myös painattaa, sillä esite on itsessään huomion herättäjä, joka annetaan käteen. Monesti on helpompaa antaa vain paperinen esite kuin pyytää menemään nettisivuille.

Sähköisen esitteen luo ihminen on erikseen houkuteltava.

Laadin haluttaessa kaiken sisällön esitteeseen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Otan valokuvat, teen graafisen suunnittelun, taitan, luon paino-originaalin.

Asumisopas  Rakentajan opas

Vuosikertomukset

#3

 

Vuosi-kertomukset


Vuosikertomus on yrityksen esite, jolla luodaan mielikuva yhtiön toiminnasta. 

Symboli-tapa tehdä vuosikertomus on sopia vuosikertomuksen tekemisestä jo kertomusvuoden alussa, jolloin voidaan ottaa kuvia merkittävistä tapahtumista ja kohteista pitkin vuotta. Näin saadaan vuosikertomukseen hyvät valokuvat, jotka kertovat tapahtumista havainnollisesti ja vakuuttavasti.

Teen kertomukset myös valmiista materiaalista – lopputulos painettuna tai sähköisessä muodossa.  Pyydä tarjous!

Mallivuosikertomus

Logot

#4

 

Logot


Yritystunnus eli logo on yrityksen kasvot, josta sen tunnistaa viestinnän tulvassa. Logon tulee olla omaleimainen ja henkiä yrityksen arvoja ja olemusta. Olen tehnyt yli 500 tunnusta ja merkkiä.

 

Yritystunnus tehdään yhdessä asiakkaan kanssa siten, että se kuvastaa mahdollisimman hyvin yritystä sekä sen toimialaa ja visiota.

Yritystunnuksen pitää toimia hyvin erilaisissa ympäristöissä – nykyään etenkin sähköisessä ympäristössä.

Ilmoitukset

#5

 

Ilmoitukset


Suunnittelen ilmoituksia printtiin ja sähköiseen mediaan. Kokemusta on tältäkin alueelta kymmeniä vuosia, kuten kuvasta näkyy...

Pika-Lasin ilmoitus Keski-Uusimaassa
Pakkaukset

#6

 

Pakkaukset


Suunnittelen tuotepakkauksia ja etikettejä vuosien kokemuksella. Hyvä pakkaus myy itse itsensä! Sen suunnittelu on pitkälti psykologiaa. 

Kirjat

#7

 

Kirjat


Kirjan taitto – varsinkin kuvakirjan – ratkaisee usein ostopäätöksen. Kansi on keskeisessä roolissa.

Kutsut

#8

 

Kutsut


Painetuilla kutsuilla on monta hyvää puolta verrattaessa sähköisiin: ne eivät mene roskapostiin ja niihin on reagoitava selkeämmin. Painotöillä on myös arvokkaampi status. Suunnitellaan yhdessä tehokas, persoonallinen kutsu!

PowerPoint

#9

 

Power Point


Power Point -esitys tukee puhuttua sanaa ja on nykypäivänä mukana melkein jokaisessa esityksessä. Teetä esityksesi ammattilaisella, niin saat viestisi paremmin perille.

Piirrokset

#10

 

Piirrokset


Piirroksella saa kuvattua asioita, joita ei muuten pysty kuvailemaan. Mielikuvitusta voi käyttää hyväksi ja tuoda esiin juuri halutut asiat elävällä tavalla.

Piirroksia monilla eri tyyleillä – aiheen mukaan. Vapaat piirrokset siveltimellä ja tussilla tai tietokonepiirrokset.

Myös karikatyyrit!

bottom of page